Atelier Het Pruykenhuys

Laat zien waar wij zitten Sluit kaart

Wij zijn gevestigd net buiten Breda (via de A16 afslag 15 of 16, afhankelijk van welke kant je komt) in het centrum van Rijsbergen. Je kan voor de deur nog gratis parkeren.

Wij leveren in Nederland, maar ook aan de internationale markt. Mail ons voor de voorwaarden.

Door werkzaamheden op locatie zijn wij niet altijd telefonisch bereikbaar. Stuur bij voorkeur je vraag en gegevens per mail naar ons toe. Wij proberen binnen 1 werkdag antwoord te geven.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00

Atelier Het Pruykenhuys BV
KvK: 83120505
BTW-nummer: NL862736493B01
IBAN: NL13RABO0154385603
BIC: RABONL2U

Routebeschrijving
Ons haarwerkatelier is gevestigd in het centrum van Rijsbergen, net ten zuiden van Breda. Op de 2e verdieping, boven de voormalige Rabobank kunnen we je netjes ontvangen en hebben we alle materialen en voorbeelden bij elkaar staan.


Met de auto
Klik op de kaart hierboven voor een routebeschrijving vanaf jouw huis.
Je kan bij ons gratis parkeren, voor onze ingang dan wel op het parkeerterrein naast de Plus Supermarkt in dezelfde straat.

Met openbaar vervoer
Vanaf de bushalte in Rijsbergen is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons atelier. Wanneer je uitstapt, loop je de Van Oosterhoutstraat in. Aan het einde houd je links aan en ga je de Kerkakkerstraat in. Dan kom je op de Sint Bavostraat en ga je wederom linksaf. Na een klein stukje lopen zie je aan je rechterhand de Plus Supermarkt, met links daarvan de oude RaboBank. Ons atelier bereik je met de ingang links van de grote ingang.

Plan mijn reis met het openbaar vervoer

Onze entree
De ingang naar ons atelier zit in een kleine nis en is herkenbaar aan de etalage en ons logo. Met je rug naar supermarkt de Plus is het rechts voor je. Links van de ingang van de Apcon (met de schuifdeuren) vind je onze entree. De bel zit rechts van de deur. Natuurlijke Haarwerken.nl is een onderdeel van Atelier Het Pruykenhuys, dus het klopt dat je daar moet zijn

Entree Atelier Het Pruykenhuys

Toegang
Helaas is ons atelier niet te bereiken voor mensen in een rolstoel of diegenen die heel slecht trappen kunnen lopen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

De volgende websites vallen ook onder Atelier Het Pruykenhuys:

Haarwerkvakschool
Sinterklaas Kerstman Santa
Natuurlijke haarwerken echt haar
Het Pruykenhuys Webshop

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes: