Haarwerk verhuur mogelijkheden 2021/2022


Atelier Het Pruykenhuys - Sylvie Takke heeft meer dan 25 jaar ervaring in high quality haarwerken voor entertainment doeleinden. We produceren niet alleen met de hand, wij ontwerpen ook en staan op regelmatige basis zelf 'on set' om acteurs van mooi divers haarwerk te voorzien. Voor wigdesin en vakkundig aanbrengen van haarwerken bent u dus aan het juiste adres.

Atelier het Pruykenhuys verhuurt daarnaast haarwerken uit voorraad in combinatie met onze eigen haarwerkspecialisten. Dit om te voorkomen dat er schade ontstaat aan de haarwerken. En om zo het beste eindresultaat te garanderen voor uw opdracht.

Het gaat dus om all-in verhuur per dag op offerte basis.

Vanaf 10 haarwerken kunnen we seizoenshuur aanbieden voor theater- en filmproducties zonder onze eigen haarwerkspecialisten. Wij gaan dan in overleg met de Key Make-up Artist, Hoofd Kap-en-grime of Wigdesigner om zo de gewenste haarwerken aan te leveren.

Voor bovenstaande verhuurmogelijkheden is vrijwel altijd een doorpas vereist met de acteur of actrice om zo de pasvorm en haarlijn te kunnen aanpassen. Per project kunnen de levertijden variƫren.

Stuur ons een mailtje en vraag naar de voorwaarden via infohetpruykenhuys@gmail.com.

Voor daghuur en meer kunt u terecht bij collegabedrijf: Atelier Perru: https://www.atelierperru.com.

Mochten wij uw interesse hebben gewekt of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan horen wij het graag.

Wij wensen u een geweldig entertainment seizoen toe!